Zorgeloos online boekhouden en factureren

0
2169

 

7x24 biedt u verschillende mogelijkheden waardoor u als MKB’er zorgeloos kunt boekhouden en factureren. Ze bieden u één compleet online boekhoudpakket. In dit artikel worden de verschillende functies van 7×24 op een rij gezet

Online Factureren
Online factureren

Online boekhouden is niet compleet zonder online factureren. Zonder factureren wordt er niets verdiend. 7×24 maakt het u zo makkelijk mogelijk. Met functies als automatisch periodieke facturen en herinneringen versturen, bespaart u een hoop tijd. Tijd voor de dingen die u het liefst doet.


Overzichten

Ondernemen draait om overzicht: een helikopterview boven het bedrijf. 7×24 is uw helikopter. U kunt op elk moment instappen om te kijken hoe de onderneming ervoor staat. Met één druk op de knop toont 7×24 de essentiële overzichten, zoals balans en winst- en verliesrekening. Zo zijn snelle strategische keuzes mogelijk om het bedrijf snel te laten groeien.


Relatiebeheer

Verjaardagen, telefoonnummers en bezoekverslagen van uw klanten zijn vanaf nu overzichtelijk en centraal geplaatst: In het online 7×24 boekhoudsysteem. Alle benodigde informatie is verzameld op één locatie. Een bloemetje versturen op de verjaardag van een klant is een kleine moeite, maar een groot gebaar. 7×24 werkt nauw samen met Geef een Bloemetje.


BTW-Aangiftes

Belastingaangiftes zijn voor de meeste ondernemers een doorn in het oog. 7×24 maakt het eenvoudig en snel. Voortaan verzorgt het online boekhoudsysteem uw BTW-aangiftes. Alle informatie voor de aangifte wordt verwerkt en verstuurd naar de Belastingdienst. Er komt geen rekenmachine aan te pas. Makkelijker kunnen we het niet maken!


Virtuele Controle

Een foutje maken is menselijk. Een nul teveel of te weinig kan de boekhouding goed in de war gooien. Onze Virtuele Controle checkt als uw persoonlijke accountant of er fouten zijn gemaakt in de online boekhouding. Het is altijd handig dat er iemand over je schouder meekijkt. De Virtuele Controle van 7×24. Aangenaam.

Wilt u meer informatie over dit boekhoudprogramma ga dan naar de website www.7×24.nl